Sunday, February 19, 2012

Ayai Illusi


Dari kerana mata...turun ke hati tapi bila dengar suara Abg Ayai nie dari kerana suara turun ke hati.. Pada aku suara dia memang unik macam suara Nasation (bekas anggota Saff One). Suara dia dari tahun 1989 memang tak berubah salute abis aku. Abg ayai dari kumpulan Illusi nie berasal dari Johor. Pergh! Kembang ar sat kan bila dapat tau nie (Maklumlah aku asal dari JB). Cakap banyak pun bukan kenal sangat Abg Ayai nie. JAdi...Layan
je you tube kat bawah nie...
Aku suka bila part dia tarik "Andai....". Cair beb!!


Bandingkan plak gambar time dia muda dengan sekarang...

* Gambar sumber dari Utusan Melayu dan aziankhalil.com

2 comments:

mana72 said...

ayai berasal dari johor bahru pernah menetap sementara di stulang laut kampung pak wali, dulu time sya kecil slalu dtg umah mak gan ayah dia..

mana72 said...
This comment has been removed by the author.
Related Posts with Thumbnails